FinALLs

Intenzív
matematika
érettségi
felkészítő

Ismerd meg, és alkalmazd a módszert, ami már több mint 1500 diáknak bizonyítottan segített sikerei elérésében!

A rendezvény fő támogatója:

Hogyan szervezzük ezt meg 2021-ben???

Bár érettségi felkészítőnk elsősorban tantermi képzés, 2021-ben a járványhelyzet miatt sajnos csak Online formában tudjuk megtartani.

Egy profi stúdióból fogjuk közvetíteni a felkészítőt a lehető legjobb kép és hangminőség érdekében.

Hogyan lehet két nap alatt
felkészülni matekból az érettségire?

Te melyik csoportba tartozol?

Csak görbüljön.

Bármit megadnál a kettes matekért? Itt a helyed, ne keress tovább! Mi csak azt mondjuk el, amivel megcsinálod! De aztán ne lepődj meg, ha jobban sikerül!

Ötösért mész.

Ha jó lenne egy szép kövér ötös a bizidbe, és akkor jelentkezz hozzánk, de izibe! (Elnézést! :D) Tavaly 3-as próbaérettségik után írtak 90% felett a diákjaink!

100% a cél.

A maximum pont nem elérhetetlen, ugyanis nekünk is sikerült. Megmutatjuk hogyan! Olyan rendszerezett tananyagot kapsz, ami alapján kitisztul minden!

Csak görbüljön.

Bármit megadnál a kettes matekért? Itt a helyed, ne keress tovább! Mi csak azt mondjuk el, amivel megcsinálod! De aztán ne lepődj meg, ha jobban sikerül!

Ötösért mész.

Ha jó lenne egy szép kövér ötös a bizidbe, akkor jelentkezz hozzánk, de izibe! (Elnézést.) Tavaly 3-as próbaérettségik után írtak 90% felett a diákjaink!

100% a cél.

A maximum pont nem elérhetetlen, nekünk is sikerült. Megmutatjuk, hogyan! Olyan rendszerezett tananyagot kapsz, ami alapján kitisztul minden!

Eddig az iskolában a matematikát akarták megtanítani nektek, mi viszont érettségizni tanítunk meg matematikából! Nagyon nagy a különbség!

Kik vagyunk mi?

Gódor Zoltán
'Zola'
Hegedüs Tamás
'Hege'

Mit írnak rólunk?

Szili Blanka   5-öS MATEK ÉRETTSÉGI (2019)

…soha nem gondoltam volna, hogy ötös lesz a matek érettségim úgy, hogy most év végén is hármasra zártak le.”

Srácok! Szeretném megköszönni! Elég érdekes tanárom volt középsuliban. Többet tudtunk meg arról, hogy mikor és hogyan törtek be hozzá, és a pörkölt főzésről, mint a matekról. Ezek után a 2 nap gyorstalpaló nagyon sokat segített. Soha nem gondoltam volna, hogy ötös lesz a matek érettségim úgy, hogy most év végén is hármasra zártak le. Millió hála! Ne hagyjátok abba! Már az első előadás után olyan reményt kaptam, hogy már csak azért is megérte!

Sopronyi Anna eszter   5-ÖS MATEK ÉRETTSÉGI (2019)

…nagy segítség volt a felkészítőtök, mert át tudtam mindent ismételni rövid idő alatt.”

“Gondoltam jól jön nektek a visszajelzés, és ha pozitív, akkor meg még jobban. Szerintem nagyon hasznos volt, főleg a feladattípusok összeszedve. Én matekos osztályba jártam, ezért valószínűleg az volt a probléma, hogy mindent emelten tanultunk meg. Emiatt hiányosak voltak nagyon az alapok (középszintű anyag), mert azokon csak átsiklottunk. Viszont nagy segítség volt a felkészítőtök, mert át tudtam mindent ismételni rövid idő alatt. Ajánlani fogom másnak is! 🙂

SAIN PÉTER   5-öS MATEK ÉRETTSÉGI (2016)

a megszokott kettes matek jegyeim helyett zsebre vághattam egy matekérettségi ötöst.

“Hát, hogy is mondjam, sosem volt a matek az erősségem, szépen fogalmazva! Ez most sem változott, de a finALLs csapatának köszönhetően a megszokott kettes matek jegyeim helyett zsebre vághattam egy matekérettségi ötöst. Köszönöm nekik még egyszer! Minden hasonlóan visszamaradott felebarátomnak ajánlom őket!”

Mit kell tenned?

Jelentkezel.
Eljössz a felkészítőinkre.
Figyelsz ránk két napig.
Érettségi előtt átnézed a kiadott anyagunk.
Olyanra érettségizel, amilyenre csak szeretnél.

Az érettségi felkészítő csomag tartalma

Dupla garancia

Neked való ez a felkészítő?

Neked való, ha...
Ne gyere el, ha...

Mennyibe kerül a KÉT NAPOS intenzív érettségi felkészítő speciális és egyedi szeminárium?

idő
Idő

Jelenleg 47 db hivatalos középszintű érettségi feladatsor érhető el magyar nyelven matekból. Ezeket mind végigoldani körülbelül 135 órába telne. Van még rá ennyi időd?

pénz
Pénz

Egy magántanár segítségével körülbelül 60 óra alatt lehet eljutni arra a szintre, amivel nálunk felállsz két nap után. Ez ma körülbelül 210.000 Ft és 300.000 Ft között mozog árban.

nagy munka
Érték

Az általunk megkérdezett tréningszervezők azt mondták, hogy ne adjuk oda a jegyeket 50.000 Ft alatt, mert nagyon nagy munka áll mögötte. A minőségnek meg kell kérni az árát!

Mi azonban szeretnénk elérhetővé tenni bármely végzős számára a részvételt, hiszen fő céljaink, hogy: